Min anonyma pappa.....

TACK "pappa" för den fina anonyma kommentaren. Det här säger mer om DIG än om mig.

Det är bra att man kan kolla upp IPnummer.

Har jag inte haft det nog tufft??? Har jag inte haft ett jobbigt liv som det är?
Nej jag förtjänar nog det här. Jag är nog en dålig människa. Precis som jag alltid fått veta när jag växt upp. Inget gör jag rätt. Värdelös.



/K..
..tur jag har en mamma som sagt motsatsatsen...

Kommentarer
Postat av: Tirja

Vilken tur att man kan kolla sånt!

Ta inte åt dej av vad han skriver, han är en misslyckad människa som inte är omtyckt. Och då måste man trycka ner andra!

Du är en underbar person! <3 Tro aldrig något annat!

2009-10-29 @ 21:31:23
URL: http://xredxangelx.blogspot.com
Postat av: Annie

Är det Kenneth som skrivit?! Men herregud! Är inte han hur gammal som helst men beter sig tydligen som 15... Men du har ju länge vetat hur mycket han är värd, ingenting. Medans du är värd hur mycket som helst! Jag älskar dig, puss gumman!

2009-10-29 @ 22:03:09
URL: http://annelie86.blogg.se/
Postat av: Veronica

Men vafan!

Nu blir jag fan i mig förbannad!

Vad är det där för jävla beteende?

Helt otroligt vad patetiskt och lågt gjort det där var, herregud, jag är shockad, hur kan man göra så?!



Du är en väldigt omtyckt och omtänksam människa!

Du och din "lilla" familj är hur goa som helst och bjuder alltid in folk i erat hem och hjärtan!

Hur kan man tycka illa om någon som skänker så mycket glädje och värme runt omkring sig?

Nej det förstår jag inte.

Han måste verkligen inte vara glad och han har nog mycket ilska inom sig.



Många kramar ifrån mig och Kasper!!

2009-10-30 @ 08:07:20
URL: http://kaspersmamma.blogg.se/
Postat av: Mamma

Älskade Kristina! Egentligen är det nog bara mig han är arg på, så du behöver inte ta åt dig. Undrar hur många poäng han tror han fick nu? Fortfarande anser han att det är mitt fel att ni tar avstånd från honom, han är nog inte så begåvad att han inser att det helt och hållet är hans eget fel. Kristina, jag beundrar dig för den du är! Du är en otroligt fin och generös person, och Agnes har inte kunnat få en bättre mamma. Och som tur är har Agnes fått en så mycket bättre pappa än du fick! Älskar er! Puss

2009-10-30 @ 09:13:26
Postat av: Anonym

Fy fan va lågt. Att beskylla din pappa för detta.Och samtidigt är såklart din sluga morsa inte sen att dra nytta av grejen, och passa på dra mer skit över honom, och fixa egna poäng samtidigt. Alldeles som om han inte har fått ta nog med skit från henne. Jobbigt det här när någon försvarar honom förstås, när hon lyckats manipulera så till den grad. Den som skrev är säkert anonym för att inte drabbas själv. Nej heder åt den som skrev. Men inte fan var det din farsa, möjligen din morsa. /anonym /ja så klart, feg och törs inte annat jag heller. Hoppas vid gud att din farsa inte läser det du skrev. Det skulle knäcka honom totalt. Men det är kanske det som är meningen.

2009-10-30 @ 10:50:16
Postat av: Annica

Ja jag blir ju brydd alltså. Av den kommentar ovan, som även den är anonym. "Knäcka honom totalt" Vad har inte han gjort mot henne? Han som ska vara hennes förebild, finnas där för henne i alla väder, va? Vilken idiot. Vad är det för en far? (Ursäkta kicki) Det måste finnas en anledning till varför "dom" tar avstånd ifrån honom. Och det sjuka är ju egentligen att det här inte bearbetas i det verkliga livet, utan via en blogg. Skämes du pappa lilla. Det är DU som har det stora ansvaret att se till så ni får en bra relation, inte Kicki. Ett barn väljer ALDRIG sina föräldrar.



Kicki, jag hoppas verkligen att du kan bortse honom från ditt liv. Jag förstår att det är svårt, för han är ju trots allt din så kallade "pappa". Men du är BRA precis som du är, och låt ingen annan idiot intala dig ngt annat. Han är verkligen surt bitter på sin livssituation, och allt han har försummat. AVUNDSJUKA och SVARTSJUKA kallas det visst. DU ÄR BÄST! Kram

2009-10-30 @ 11:09:21
URL: http://mukisannica.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback