Rabarberkräm

När man ändå hade rabarber så kunde man väl göra lite kräm också!


mmm...



1 liter rabarber
4 dl vatten
1 dl socker
3 msk potatismjöl

- Skölj och skär rabarbern i mindre bitar. (Stora kan behöva skalas först)
- Koka upp vatten och socker,lägg i rabarbern och koka under lock i 3-4 minuter.
- Rör ut potatismjölet i lite vatten. Tag kastrullen från värmen och häll i redningen i en fin stråle, rör under tiden.
- Krämen ska sedan bara koka upp.
- Häll upp den och strö lite socker på så att det inte blir skinn på ytan.

Jag avnjuter den gärna ljummen, men Pether vill ha den kall. Man gör som man vill.


Lycka till :)


//Kicki

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback