Kan ni inte svara på några..

..Frågor!

1. Har jag några läsare som är vegetarianer?? (Är du vegetarian)

2. Varför är ni vegetarianer?

3. Har jag några läsare som väljer vegetariskt? (men som inte är vegetarian)


4. Har jag några läsare som är veganer??  5. isf, varför?

..Eller.. varför inte?

Intressant att veta bara..
Det kommer nog följdfrågor på det här.. :)

//Kicki

Kommentarer
Postat av: Sara

Är inte vegeterian. Varför, jag tycker att kött är alldeles för gott för att motstå, tycker inte att de vegetariska alternativen till kött är lika gott. Kan inte äta böner o liknande för min mage, så det finns som inga bra alternativ heller för protein. (inbillar jag mig iaf). Men det betyder inte att jag stöttar djurplågeri! ;)

2009-08-14 @ 16:54:49
URL: http://mammasara.blogg.se/
Postat av: Sarah

Jag är inte vegetarian, men jag ÄLSKAR vegetarisk mat! Jag hade en provperiod i gymnasiet då jag inte åt kött, men jag tappade mycket hår och hade svårt att koncentrera mig på lektionerna. Jag fick nog inte i mig det jag behövde. Men å andra sidan så visste jag inte så mycket om vegetarisk kost då. Pussochkram!

2009-08-15 @ 02:11:14
URL: http://sarahburstroms.blogg.se/
Postat av: Angelica

Hej! Vill bara börja med att säga: vad mycket intressanta inlägg du börjat skriva, och jag gillar verkligen din nya kategori. Förutom dom där sillbitarna i påskas som vi tjafsade så mycket om ;) så var jag vegetarian sedan januari. Nu när jag flyttat hem igen har jag ätit räkor och kräftor en gång, funderar även på att börja äta fisk på riktigt då jag har lite svårt med protein-biten men det tar emot så det har inte blivit av ännu. Har fått sån avsmak på kött av alla dess slag att jag mår dåligt och får ångest av bara tanken. I början ville jag mest bara prova, lära mig mer vegetariska recept och få erfarenheten, tanken var att börja äta kött när jag flyttade hem igen. Men nu är det mer etiska skäl som gör att jag inte vill äta kött och dessutom är det heller inget jag saknar eller vill stoppa i minnen så jag ser ingen anledning att börja med det igen. Kramen

2009-08-15 @ 18:02:18
URL: http://anejlica.blogg.se/
Postat av: Angelica

stoppa i munnen skulle det ju stå ;)

2009-08-15 @ 18:03:29
URL: http://anejlica.blogg.se/
Postat av: Ida

Jag är ju vegetarian sen 5 år tillbaka. Griskött har jag avstått i 7 år. Detta på grund av att jag mådde både psykiskt och fysiskt dåligt av att äta kött. Mår nu jättebra, och i och med att jag under de 5 åren läst och fått veta hur dåligt djuren behandlas känns mitt val ännu mer rätt.

2009-08-15 @ 18:09:05
URL: http://jenkka.blogg.se/
Postat av: Lena

Jag har inte ätit kött på 10 år. Fisk åt jag hos andra (typ mamma, restaurang) ca ett år innan jag blev gravid. Under graviditeten och när jag ammade åt jag även hemma. Men nu äter jag knappt fisk längre, och aldrig hemma. Äter väldigt sällan mjölkprodukter. Någon gång ibland på tex pizza, sallader, och om det är i bullar och liknande om jag är ute och fikar. Hemma äter jag det väldigt sällan, ibland när jag får "lön" så köper jag krav fetaost(så jävla god)haloumi, och choklad. Men det är typ bara då. Jag tycker man klarar sig lika bra utan mejeri produkter i vardagen. Men Mira kommer få mjölk och ost, dock inte kött. Eventuellt fisk de första åren. Men det är tveksamt. Varför ge henne nåt jag inte själv vill äta liksom? Är man bara påläst så behövs det inte.. (tycker jag)

Bra att du tar upp dessa frågor :)

Ha det bra. Kram kram



ps. jag ska försöka fota kläderna på ;)

2009-08-15 @ 22:15:29
URL: http://lenaloo.blog.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback