Dagis dag 1

Agnes fick bara träffa två barn på dagis och de var de andra två som skolades in.. största delen av tiden fick hon leka själv.. vet inte varför det skulle vara bra direkt.
Det mesta gick dock bra. Lite tråkigt att de flesta dagisfröknarna inte hejade tillbaka när jag hejade på dem.. men känner sig verkligen välkommen. Eller inte. Och lite tråkiga lokaler tycker jag. Det lät inte så bra egentligen?? Fast i det stora hela kändes det ganska bra faktiskt.

Ikväll har vi invigt balkongen med Enas, Krille, Johan och Henke.. skitmysigt!!! :)
Spelade värsta språket och åt lite frukt och mös på :)

Imorgon kommer Ted, Petra och Leo.. ska bli mysigt det också :)

Nu = Sängen!

//Kicki

Kommentarer
Postat av: Annie

Synd att det inte var fler barn, men snart är ju semestrarna slut så! Puss!

2009-08-11 @ 11:26:04
URL: http://annelie86.blogg.se/
Postat av: Sarah

Precis, det kommer fler barn snart :). Puss

2009-08-11 @ 15:13:08
URL: http://sarahburstroms.blogg.se/
Postat av: Anna

Då det bara var första dagen brukar fröken vilja att barnet ska få vänja sig lite med lokalerna tillsammans med föräldern, så de ska känna sig trygga.. Blir för mycket för vissa barn med helt nya lokaler samt en massa andra barn som springer omkring. Hoppas de bättrar sig så du känner dig mer välkommen , sånt är väldigt viktigt då man ska anförtro dem sitt eget barn! Annars får du stå på dig och säga till! Kram

2009-08-11 @ 18:06:56
Postat av: Granna

Som personal på förskola känner jag att jag bäst gillar den föräldraaktiva inskolningen, då föräldrarna är med i verksamheten heldagar (3-5 dagar) och sedan lämnar som "vanligt" tex dag 5. Den blir allt vanligare. Föräldrarna känner sig oftast trygga med att ha varit med och sett hela verksamheten och se hur rutinerna är på förskolan och lär känna personalen. Men självklart finns det barn som behöver mer tid på sig.. Hälsa familjen, kram!

2009-08-17 @ 20:42:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback